We don't miss anything!


Nasr guanya a Silverstone després de dominar tota la cursa

2014-07-06 11:14

El pilot de l'equip Carlin, Felipe Nasr, ha aconseguit la victòria en la carrera del diumenge de la GP2 a Silverstone. Coletti i Cecotto completen el podi.

Per: Víctor Forner

L'eixida va ser prou neta, Rossi es va quedar clavat a l'eixida i Nasr es va col·locar primer després d'una mala eixida de Richelmi que va perdre diverses posicions. Per darrere Marciello acabava el seu cap de setmana en la putzolana.

Richelmi que va perdre moltes posicions, va ser superat pel seu company d'equip, Jolyon Palmer. Per davant, després de 4 voltes de carrera, liderava Nasr amb Coletti segon, Cecotto tercer, Leal quart i Palmer quint.

Nasr i Coletti es van escapar i aquest segon intentava acostar-se a Nasr per a arrabassar-li la primera posició. Però era difícil ja que els dos estaven rodant molt ràpids.

Haryanto es va veure obligat a entrar en boxs per danys en el seu cotxe igual que Canamasas que tenia l'aleró posterior tocat.

Palmer s'acostava a Leal que en eixos moments rodava quart i en poques voltes li va superar per a col·locar-se quart i anar a per Cecotto.

Evans per la seua banda avançava a l'altre DAMS, el de Richelmi que, recordem, va eixir des de la pole i va perdre moltes posicions.

Coletti que rodava segon, avisava per ràdio que perdia potència. Cecotto i Palmer s'acostaven però els problemes de Coletti no pareixien molt greus.

Pic es tocava amb Izawa i el de camps danyava el seu pontó i perdia el seu aleró davanter.

Finalment la victòria va ser per a Nasr que dòmino tota la carrera seguit de Coletti, Cecotto, Palmer, Leal, Richelmi i Evans.

—————

Retorna