We don't miss anything!


Miller fa la seva primera pole de l'any

2014-04-12 20:22

Jack Miller s'ha adjudicat avui la seva primera pole de l'any en una sessió de qualificació que no li ha posat difícil. Segon sortirà Vazquez seguit de Rins, Marquex i Antonelli en una cursa en que hi haurà molta igualtat de condicions.

Per: Andreu Rius

La sessió, ara si de qualificació, començava a les 12:35 hora local i absolutament tots els pilots sortien al acte.

Matteo Ferrari ha estat el primer a estrenar la pista amb un tímid temps de 2:31.641. Poc tardava Miller a millorar el temps i col·locar-se primer. Isaac Viñales era 2n.

Mentre la pista estava plena de pilots i costava circular, Antonelli s'adjudicava un bon temps.

Poc desprès Miller reforçava el seu lideratge amb un temps de 2:16.929

Cal destacar que el germà del campió del món de Moto GP, Alex Marquez era quart.

Mentre les coses no canviaven al davant, al darrere s'estava lluitant molt per poder fer el millor temps i poder sortir demà des del més amunt possible en el Circuit de les Amèriques.

 

Faltava encara un quart d'hora quan Marquez ha pogut fer una gran volta aconseguint la segona posició. Alex Rins millorava i es ficava 4t.

Quedaven només 10 minuts i l'australià Jack Miller dominava en mà de ferro la sessió de qualificació

Durant una bona estona, els temps no s'han mogut, però com sempre passa en aquestes competicions, en els últims 5 minuts l'activitat ha tornat i un bon exemple pot ser Efren Vazquez que no havia destacat en tota la sessió i que s'ha enganxat al top 5.

Estava a punt d'acabar el dia d'avui i al final res a canviat i Miller s'ha emportat la seva primera pole seguit de Vazquez, Rins, Marquez i Antonelli.

 

—————

Retorna