We don't miss anything!


Márquez segueix dominant Gran Bretanya

2014-08-30 11:47

El pilot català Marc Márquez segueix imparable i ha estat el més ràpid durant els tercers entrenaments lliures de MotoGP en el Gran Premi de la Gran Bretanya. Dovizioso ha estat segon i Pedrosa tercer.

Per: Arnau Viñals Vendrell

https://photos.motogp.com/2014/08/30/93marquez__gp_0559_original.jpg

Els tercers entrenaments lliures de MotoGP a Silverstone s’iniciaven amb la pista freda i seca. Una sessió on les Yamaha necessitaven millorar el seu rendiment amb els pneumàtics per passar al top10. Fet que aconseguia momentàniament Jorge Lorenzo, passats 10 minuts de sessió. Rossi també entrava en aquest grup, deixant fóra a Dani Pedrosa que havia de fer una volta ràpida forçada per entrar al top10.

 

A meitat de sessió Pol Espargaró es sentia frustrat en quedar-se momentàniament fóra de la Q2 tot i els intents del català. Uns intents que a vegades eren inútils amb voltes en que perdia molt de temps amb el trànsit a la pista. Mentrestant, Márquez millorava encara més el seu temps en el cap davant de la classificació, essent el primer en baixar dels 2min2segons. Però quan el de Cervera venia millorant encara més els seus temps, patia una caiguda al tercer sector.

 

En els últims 5 minuts de sessió la lluita per entrar directe a la Q2 s’intensificava, Pol Espargaró feia una increïble volta que el situava al segon lloc i deixava fóra del top10 a Scott Redding. Márquez, Dovizioso i Bradl venien millorant els seus temps de manera important, però finalment només Dovizioso millorava la seva volta i es situava segon, tercer era Rossi. Aleix Espargaró a falta de 2 minuts pel final, aconseguia entrar en el top10 i deicava fóra d’aquest grup a Bradley Smith mentre que Stefan Bradl patia una caiguda.

 

Bautista entrava al top10 deixant fóra a Iannone, el mateix feia Smith amb Bautista abans de la bandera de quadres. Iannone feia fóra al seu company d’equip, Hernández.

 

Finalment, Márquez, Dovizioso, Pedrosa, Rossi, Lorenzo, Pol Espargaró, Stefan Bradl, Bradley Smith, Andrea Iannone i Aleix Espargaró.

—————

Retorna