We don't miss anything!


Márquez invicte de nou

2014-05-18 15:32

Marc Márquez ha aconseguit una nova victòria a Le Mans després d'una sortida problemàtica. Valentino Rossi i Álvaro Bautista l’han acompanyat al podi.

Per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Cinc victòries en cinc curses. Marc Márquez continua la seva ratxa de victòries aquesta temporada amb una victòria amb remuntada inclosa després de caure nombrosos llocs a la sortida. L'actual campió del món ha estat acompanyat per Valentino Rossi i Álvaro Bautista en la cerimònia del podi.

 


La cursa va tenir un inici ple de bogeria. Andrea Dovizioso va tenir una bona sortida i es va fer amb el liderat de la prova, seguit per Stefan Bradl i Pol Espargaró. Marc Márquez va tenir una arrencada difícil i era cinquè, just darrere de Valentino Rossi. Márquez va patir una passada de traçada en un dels revolts que el va deplaçar fins a la desena plaça mentre Rossi es va col·locar tercer. Jorge Lorenzo també va tenir una primera volta difícil i era vuitè, seguit per Dani Pedrosa a la novena plaça.

 


Rossi va avançar a Bradl per la segona posició i el seu següent objectiu seria el seu compatriota Dovizioso. Márquez anava recuperant posicions i se situava setè quan Rossi va aconseguir la primera posició. Pol Espargaró va avançar a Bradl per la tercera plaça. Lorenzo també recuperava posicions i era cinquè, just darrere de Bradl.

 


Márquez aconseguia escalar fins a la sisena plaça i avançava després Lorenzo quan Pol Espargaró es col·locava segon. Dovizioso perdia posicions i se situava quart. Márquez tractava d'avançar a Lorenzo i finalment ho va aconseguir després de diversos intents, pel que era cinquè.

 


En el liderat, Rossi ampliava el seu avantatge i comptava amb vuit dècimes de marge quan Márquez va avançar a Dovizioso i ja era quart. L'italià de Ducati seguia perdent posicions i va ser avançat per Lorenzo i Álvaro Bautista. Márquez va posar la directa cap a les posicions de podi i en unes voltes es trobava just darrere de Bradl.

 


La remuntada de Márquez continuava i va avançar a Bradl per la tercera posició. Pol Espargaró seria el pròxim objectiu del líder del mundial. No va trigar gaire a avançar l'actual campió de Moto2, qui també va ser avançat per Bradl. Encara que l'alemany va cometre un error i va ser avançat per Pol Espargaró i Bautista.

 


Rossi, qui anava continuava liderant, veia com Márquez s'anava acostant i li arrabassava el primer lloc després d'un error de l'italià. El líder del mundial es va escapar de l'italià i va anar directe cap a la victòria després d'arribar a caure fins al desè lloc en les voltes inicials.

 


Tot i que el primer lloc semblava decidit, el tercer lloc no estava assegurat. Pol Espargaró i Bautista es disputaven l'últim esglaó del podi, amb Lorenzo a més de dos segons de la lluita. El de Yamaha va ser avançat per Pedrosa per la cinquena plaça. Bautista va passar a Pol Espargaró per la tercera posició i Lorenzo li va tornar la jugada a Pedrosa pel cinquè lloc.

 


Finalment Pedrosa es va desfer de Lorenzo i va intentar aconseguir la lluita pel podi tot i que no va aconseguir escapar-se de Lorenzo. El d'Honda es va acostar a Pol Espargaró, que es trobava a un segon i mig de Bautista, en la tercera posició.

 


Márquez es va endur la victòria en una heroica remuntada. Rossi va ser segon i Bautista va completar el podi. Pol Espargaró va acabar quart, seguit per Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo.

 

 

—————

Retorna