We don't miss anything!


Márquez imparable a Jerez

2014-05-03 14:53

Marc Márquez ha aconseguit la pole position en el circuit de Jerez en motiu del Gran Premi d’Espanya de MotoGP després de establir una estratègia de classificació diferent a la resta que l’ha permès superar el rècord del circuit que tenia Lorenzo el 2008. El mateix Lorenzo sortirà segon seguit de Pedrosa tercer.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La classificació com sempre s’ha iniciat amb la Q1 on recordem passen els dos millors pilots a la Q2. De seguida tothom ha sortit a pista per marcar un temps, ara bé, Álvaro Bautista ha estat l’únic que s’ha quedat a box.

 

Hayden i Redding han començat marcant la tònica de la sessió aconseguint els dos primers llocs de tall, però Crutchlow i Bautista els hi treien aquestes posicions. El company de Bautista, Redding patia una caiguda sense conseqüències i aconseguia tornar a boxes per realitzar l’últim intent per entrar a la Q2 amb Bautista al box. A falta de 2 minuts pel final Bautista ha vist que la seva volta no era prou segura per passar a la Q2 i sortia a fer l’últim intent quan Hayden aconseguia ficar-se primer.  Finalment ningú més milloraria els seus temps deixant a Hayden i Bautista el pas a la Q2.

 

Lorenzo només començar la Q2 es col·locava en el primer lloc seguit de Márquez i Pedrosa. Després del primer intent de volta ràpida tots els pilots entraven a boxes per introduir pneumàtics nous. Però Márquez seguia en pista aconseguint els millors sectors absoluts però finalment no aconseguia el primer lloc.

 

L’estratègia de Márquez era totalment diferent i a falta de tres minuts s’aturava per tenir una única volta final amb els pneumàtics més nous. Mentrestant, Aleix Espargaró patia una caiguda. Amb la bandera de quadres, Márquez aconseguia la pole position i el rècord del circuit que tenia Jorge Lorenzo des del 2008.

 

Top 10: Márquez, Lorenzo, Pedrosa, Rossi, Aleix Espargaró, Andrea Dovizioso, Stefan Bradl, Pol Espargaró, Bradley Smith, Álvaro Bautista.

 

—————

Retorna