We don't miss anything!


Ma Qing Hua disputarà els entrenaments de joves pilots de Silverstone amb HRT

2012-05-23 14:32

Amb només un mes i mitg a l'equip HRT, el pilot xinès Ma Qing Hua gaudirà de la seva primera oportunitat de pujar a un monoplaça de Fórmula 1 i ho farà al volant del F112 en un circuit tan clàssic com el de Silverstone, els dies 10, 11 i 12 de Juliol, tot i què s'ha de confirmar quins dies hi participarà el pilot xinès. Ma Qing Hua integrant al programa de joves pilots d'HRT, veurà complert un dels seus objectius.
 
Amb aquests entrenaments, el pilot xinès de 24 anys seguirà fent d'altres curses com les World Series o la Formula 3, i ajudant al desenvolupament del cotxe al simulador d'HRT. 
 
Ma Qing Hua: "Em sento molt afortunat i molt feliç per l'oportunitat de rodar amb un cotxe de Fórmula 1 en els entrenaments de joves pilots i de fer-ho amb HRT. M'he passat la vida somiant amb això i sóc conscient de la responsabilitat que comporta, perquè seré el primer pilot xinès de l'història que participi en els entrenaments de joves pilots. Agraeixo molt a HRT l'oportunitat i la confiança que dipositen en mi i no els penso fallar. Espero que amb l'alè i el suport de tots els meus compatriotes, a la Xina i a l'exterior, el compromís i la vinculació del meu país amb l'elit de l'automobilisme sigui cada cop més gran ".
 
Lluis Pérez-Sala, Team Principal: "Durant les últimes setmanes hem estat treballant amb Ma, dins del programa de desenvolupament que havíem previst, en els circuits de València i Jerez amb diferents monoplaces i considerem que està preparat per participar en els entrenaments per a joves pilots que es disputaran a Silverstone. Ma és un pilot jove que té experiència en diferents categories però que no ha tingut potser la continuïtat que mereixia. És molt professional, amb molt bona actitud, té sensibilitat al cotxe i, el que és més important, és ràpid. Confiem plenament en les seves capacitats i de ben segur que farà un bon paper a Silverstone ".

 

 

—————

Retorna