We don't miss anything!


L’indescriptible Márquez aconsegueix la pole a Le Mans

2014-05-17 15:15

Marc Márquez ha tornat a ser el més ràpid en la classificació de MotoGP i sortirà des de la primera posició demà a Le Mans. Un sorprenent Pol Espargaró i Andrea Dovizioso l'acompanyaran a la primera fila.
Per: Arnau Viñals & Sofia Tera


Un cop més, aquesta vegada a Le Mans, la pole position de MotoGP té el mateix amo: Marc Márquez. L'actual campió del món va marcar un crono de 1:32.042 traient-li  gairebé set dècimes al seu més immediat perseguidor, que va ser el debutant Pol Espargaró, el qual va realitzar una gran classificació.

La Q1 va donar inici amb tots els pilots participants de la sessió a pista. Aleix Espargaró i Cal Crutchlow es van fer amb els dos primers llocs que donaven accés a la Q2 al principi de l'entrenament. Després d'això, tots dos es van mantenir a boxes fins al moment en què es va donar la bandera de quadres . Nicky Hayden va estar a punt de batre Crutchlow, però es va quedar a escasses dècimes del britànic. Yonny Hernández va acabar darrere de Hayden, en la quarta posició de la Q1.

A la Q2, Jorge Lorenzo va ser el primer a atacar el cronòmetre i es va posar primer provisionalment, ja que Marc Márquez va batre el seu temps instants després. Andrea Iannone es va posar tercer, aprofitant l'avantatge dels pneumàtics més tous.

Mentre Márquez va tornar a baixar el seu registre, Andrea Dovizioso es va posar segon, seguit per Lorenzo en la tercera plaça. Iannone que s’havia col·locat segon, va veure com la seva volta va ser cancel·lada per sortir dels límits de la pista i va ser 11è. Pol Espargaró va ascendir fins a la segona plaça en els segons finals, però no va poder batre el temps de Márquez. Dovizioso va ser tercer, seguit per Stefan Bradl i Valentino Rossi. Jorge Lorenzo va ser sisè i Dani Pedrosa novè.

 

—————

Retorna