We don't miss anything!


Hunter-Reay amb la pole a Long Beach

2014-04-12 23:29

El campió del món de la Indycar el 2012, Ryan Hunter-Reay ha aconseguit dur el seu Andretti fins la pole position al circuit californià de Long Beach, Estats Units. El segueixen, Hinchcliffe i Bourdais al top 3.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La igualtat ha estat la paraula clau durant la qualy d’avui a Long Beach, tothom podia fer la pole i tothom podia quedar últim.

 

En el primer grup, només 7 dècimes entre el primer (Bourdais) i el dotzè (Huertas). I entre el primer i el sisè només 4 dècimes. En aquest curt espai del temps han passat classificats al top 12: Bourdais, Hinchliffe, Wilson, Newgarden, Hunter-Reay i Servià in extremis.

 

En el segon grup la dinàmica era semblant.  Muñoz, Castroneves, Dixon, pagenaud, ANdretti i Hawksworth aconseguien passar a l top12 separats només per 2 dècimes. Sorprenentment, el líder del campionat, Will Power no aconseguia fer passar al seu Penske més endavant, després d’acabar a només 19 mil·lèsimes del debutant britànic, Hawksworth.

 

En el top12 sorprenentment, Muñoz, Dixon i Castroneves no aconseguien passar al Firestone Fast 6 final, deixant pas a Dixon setè seguit de Andretti, Castroneves, Wilson, Muñoz i Servià dotzè.

 

En Firestone Fast 6, després del domini de Bourdais durant la Ronda 1 i en el top12, el francès no ha aconseguit transformar això en pole position que s’ha endut finalment Hunter-Reay seguit de Hinchcliffe, Bourdais, Newgarden (qui ha dominat bona part del Firestone top 6), Hawksworth i Pagenaud.

 

La cursa demà en directe per FormulaRapida.net a les 22:45 CET. Abans però el Warm-up a les 18:00 CET.

 

—————

Retorna