We don't miss anything!


Hinchcliffe el més ràpid en el retorn de la Indy

2014-03-28 16:32

El pilot canadenc, James Hinchcliffe que va guanyar la passada temporada el Gran Premi de Sant Petersburg, Florida, Estats Units, comença millor que mai la temporada de la Indycar 2014, acabant en la primera posició dels primers entrenaments lliures.

Per: Arnau Viñals Vendrell

En un dia on hem sabut que Carlos Huertas faria el seu debut a la categoria amb l’equip Dale Coyne i que l’equip Panther no tindria representació en aquesta cursa, a més de saber que Servià no participarà en aquesta però si que ho farà en les pròximes quatre; el cap de setmana s’ha iniciat tal i com va acabar fa un any amb James Hinchcliffe al primer lloc.

 

Tot i el primer lloc de Hinchcliffe, les distàncies han estat mínimes entre ell i Mikhail Aleshin que ha estat vintè. Cal dir que Sebastian Saavedra està una mica més endarrerit, a 5 dècimes del primer competidor rus de la història de l’Indycar. I encara més lluny ha finalitzat Carlos Huertas a 4.8 de Hinchcliffe i a 3 segons de Saavedra.

 

Destacar la bandera vermella que ha provocat Sébastien Bourdais en sortir-se de pista al revolt 4. Tot i aquest afer, poques conclusions podem extreure actualment, així que haurem d’esperar fins a la segona sessió d’entrenaments lliures aquí a St. Pete, que tindrà lloc a les 19:00 (CET).

 

Finalment els 22 cotxes participants han acabat de la següent forma: amb Hinchcliffe al capdavant, seguit de Wilson, Sato, Power, Bourdais, Briscoe, Hunter-Reay, Pagenaud, Rahal, Kanaan, Castroneves, Newgarden, Dixon, Montoya, Muñoz, Conway, Andretti, Kimball, Hawksworth, Aleshin, Saavedra i Huertas.

Foto: Indycar.com

 

—————

Retorna