We don't miss anything!

Cap de setmana perfecte per Verstappen

2014-06-22 10:57

Max Verstappen ha aconseguit un cap de setmana de somni al circuit de Spa-Francorchamps on sortia des del cinquè lloc durant la cursa d’avui que ha aconseguit guanyar, tal i com va fer en les dues d’ahir. Ocon ha estat segon i tercer ha sigut Menezes.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Ocon conservava el primer lloc en el primer revolt i era seguit per Bryan-Meisner i Max Verstappen que feia una increïble sortida des del cinquè lloc. Però Bryan-Meisner aconseguia avançar-lo en el revolt 8 i es feia amb el liderat per primera vegada a la temporada. El francès no es conformava amb el segon lloc i avançava al pilot de Fortec a la xicana final de meta. La lluita pel primer lloc seguia al completar-se la primera volta quan Verstappen avançava a Ocon i a Bryan-Meisner per col·locar-se primer.

Verstappen i Ocon s’escapaven en els primers lloc i començaven una lluita de tu a tu molt forta. En canvi la lluita pel tercer lloc era més disputada que mai entre Serralles, Bryant-Meisner, Menezes, Latifi, Guimares i Rosenqvist.

Durant la volta 7, Menezes es feia amb l’últim esglaó del podi en superar Serralles, però el Cuba recuperaria el tercer lloc durant la volta següent. Aquest intercanvi de posicions entre ells seria constant cada volta, fet que facilitava a Latifi apropar-se a ells i atrapar-los, durant la volta 10 de la cursa. Una volta en que el Safety car apareixeria a la pista, degut a un accident entre Giovanazzi i Hurst que va acabar amb l’abandonament d’aquest últim.

El cotxe de seguretat provocava que la cursa, tal i com va passar en les dues anteriors aquest cap de setmana, es decidís per temps i no per voltes. Amb la bandera verda, la lluita pel tercer lloc era molt aferrissada amb Serralles, Menzes i Latifi.

En l’última volta, Ocon semblava que no podia fer res amb Verstappen mentre que Menezes es col·locava tercer al revolt 7 i es feia amb un espai petit que li donaria el seu segon podi del cap de setmana.