We don't miss anything!


Bridgestone deixarà MotoGP després del 2015

2014-05-01 13:45

El subministrador de pneumàtics Bridgestone va anunciar que abandonarà el campionat de MotoGP després de la temporada 2015, després de l'extensió d'un any del contracte.
Per: Arnau Viñals & Sofia Tera

Bridgestone va entrar en el campionat l'any 2002. Durant el 2005 i 2006 va acumular una sèrie de victòries i el 2007 Casey Stoner va aconseguir el primer títol per a la marca amb Ducati, seguit pel campionat de Valentino Rossi amb Yamaha el 2008. El 2009, es estabilitzar com el subministrador únic de la categoria després de competir amb Michelin en els anys anteriors.
 

Shu Ishibashi, vicepresident sènior i cap de Màrqueting de Bridgestone, va declarar que "MotoGP ha demostrat ser una plataforma de desenvolupament extremadament interessant i ens ha permès introduir tecnologies avançades en els nostres productes destinats al públic. El nostre compromís en aquesta competició també ha estat excel·lent per a la nostra imatge de marca i estem molt orgullosos d'haver participat en aquesta competició, que guanya popularitat cada any. Bridgestone deixarà MotoGP després del 2015, però estem buscant altres oportunitats per mantenir la nostra posició com un actor clau en l'esport de motor per als aficionats de tot el món".

Per la seva banda, Kyota Futami, gerent general del departament de motorsport de Bridgestone, assegura que "és amb certa tristesa que deixarem el MotoGP després d'haver conegut tanta prosperitat en aquest esport. No obstant això, després d'haver assolit tots els objectius que ens vam proposar quan vam entrar en aquest campionat fa més de deu anys, incloent guanyar nombrosos Campionats del Món de MotoGP, la nostra companyia creu que és el moment de canviar d'estratègia. Seguirem treballant amb els equips i els pilots fins a la propera temporada i seguirem invertint en el programa de desenvolupament dels pneumàtics de MotoGP. Seguirem ampliant les fronteres del desenvolupament en els propers dos anys per assegurar-nos que deixarem el campionat al final de 2015 de la millor manera possible".
 

Dorna ha anunciat que el període d'inscripció de nous subministradors de pneumàtics comença avui, 1 de maig de 2014, i romandrà obert fins al dia 22 del mateix mes.

 

—————

Retorna