We don't miss anything!


Aleshin amb Schmidt Motorsport, serà el primer rus a la Indycar

2013-11-22 16:53

El pilot rús Mikhail Aleshin, campió de la Fórmula Renault 3.5 Series el 2010, canvia de continent el 2014 per participar a la Indycar als Estats Units. Aleshin de 26 anys, firma amb Schmidt Peterson Motorsports (SPM) com a segon pilot.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Un Aleshin que, aquest dilluns ja va provar el SPM al circuit de Sebring. On “va ser el meu primer test amb un indycar”. El pilot que aquest any ha fet la seva última temporada a les World Series amb no massa sort, diu que el cotxe és molt diferent, per dins i que els estàndards europeus, fet que diu que li agrada i afegeix “És molt divertit de conduir”.

“Els últims dos/tres anys he estat fixant-me en aquest lloc i a meitat d’aquest any vaig decidir que necessitava canviar alguna cosa. SMP Racing, el meu patrocinador principal, va decidir que podria ser bona idea provar alguna cosa als Estats Units perquè no hi ha pilots russos a aquest nivell, i considerant l’experiència que tinc, hem decidit anar tots a la Indycar”

L’equip ha encaixat bé i tots els seus membres estan molt entusiasmats pel rendiment dels seus dos pilots per el 2014 amb Pagenaud i Aleshin, l’equip és un clar candidat al títol d’equips.

La nota curiosa és que Aleshin, mai havia estat als Estats Units i ara, hi serà per més d’un any, en una manera diferent de fer les coses amb, sobretot, circuits urbans i ovals. Veurem com s’adapta el rus a aquesta categoria de tant nivell.

 

—————

Retorna